Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Ευριπίδης Γουργουλίδης
Corporate & Brand Communications Manager, Balkans Estée Lauder Hellas S.A.

Με 10 γεμάτα χρόνια επαγγελματικής πορείας στο Beauty Industry μέσα από 2 κορυφαίες εταιρείες Ομορφιάς Παγκοσμίως, σε θέσεις επικοινωνίας και μάρκετινγκ, θεωρεί ότι ίσως ξέρει «αυτό που θέλουν οι γυναίκες… αλλά και οι άντρες», ως καταναλωτές καλλυντικών. 

Ο Ευριπίδης μετά από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, συνέχισε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κάνοντας μεταπτυχιακό πάνω στο HR και ολοκλήρωσε τις σπουδές του, με ένα 2ο μεταπτυχιακό στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, πάνω στη Διαχείριση Συγκρούσεων και την Επικοινωνία. Στα φοιτητικά χρόνια τον είχε συνεπάρει η δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας σε διάφορα περιοδικά (ΚΛΙΚ, STATUS, OZON, κ.α.). Για λίγο διάστημα μετά τις σπουδές, βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων ως επιστημονικός συνεργάτης βουλευτή, αλλά τελικά ένα corporate περιβάλλον ήταν ιδανικότερο για τον ίδιο.

Η L'Oréal Hellas αποτέλεσε ένα σημαντικό επαγγελματικό σχολείο για 9 σχεδόν χρόνια, ειδικά σε μια περίοδο που η επικοινωνία των brands εξελισσόταν και περνούσε από τον αναλογικό κόσμο κυρίως του χαρτιού σε μια πιο ψηφιακή πραγματικότητα. Η πρώτη γενιά influencers, η μεγάλη ανάπτυξη των site, των SoMe και το digitalization γενικότερα δημιουργούσαν νέα δεδομένα στην επικοινωνία και στο μάρκετινγκ.

Σήμερα βρίσκεται στον Όμιλο Estée Lauder Hellas, την ηγέτιδα εταιρεία καλλυντικών πολυτελείας, αναλαμβάνοντας την Επικοινωνία των μάρκων ομορφιάς και του Ομίλου, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ενδεικτικά brands του Ομίλου ELC: Estée Lauder, Clinique, M·A·C, La Mer, Bobbi Brown, Jo Malone London, Tom Ford Beauty, Darphin κ.α.

 


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή