Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Κυριάκος Ζένιος
SEO Expert / Entrepreneur

Ο Κυριάκος Ζένιος έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο Search Engine Optimization, έχοντας διαχειριστεί όλους τους γνωστούς αλγόριθμους της Google, ενώ διαθέτει δεκάδες επιτυχημένα projects στο portfolio του, από σχεδόν όλους τους εμπορικούς κλάδους δραστηριοποίησης. Λατρεύει το technical SEO, να βρίσκει "καλά κρυμμένα" προβλήματα στα websites, να τα αξιολογεί σε επίπεδο User Experience και CRO. Έχει εμπειρία και γνώσεις σε όλα τα επίπεδα του SEO και στόχος του είναι πάντοτε η 1η θέση της Google και η αύξηση οργανικών πωλήσεων.

Η εργασιακή σταδιοδρομία του αποτελείται από διάφορες γνωστές εταιρείες όπως Info Quest, You.gr, Fnac όπου τον βοήθησαν να χτίσει ένα πολύ σημαντικό υπόβαθρο για το μέλλον. Το επόμενο βήμα του έγινε στο technology agency ClickMedia ως SEO Specialist και Head του τμήματος, αλλά και στο digital marketing agency GIM Greek Internet Marketing όπου εργάσθηκε από το 2016 ως το 2023 ως Head of SEO, έχοντας μία καταπληκτική ομάδα με εννέα επιλεγμένους SEO Experts. Η εμπειρία του στο SEO είναι πηγή έμπνευσης για αρκετούς, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί κάνοντας SEO ή SEO Consulting με γνωστά sites όπως η Pizza fan, Εκδόσεις Διόπτρα, Body Building Club, Cartridge World, Gruppo Cuccine, iRed κ.α. 

Παράλληλα είναι ο δημιουργός του SEO G.O.A.T., μιας ομάδας που περιλαμβάνει την elite των SEO Experts στην Ελλάδα με κύριο στόχο το connectivity και τον διαμοιρασμό των indepth πληροφοριών του SEO. Τέλος έχει κάνει σημαντικά βήματα στο επιχειρείν, καθώς είναι συνιδιοκτήτης δυο εταιρειών που ασχολούνται με το entertainment και το wedding industry.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή