Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τις εξετάσεις Cambridge English Μαΐου και Ιουνίου 2020

21/04/2020

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις εξετάσεις Cambridge English YLE, KET fS, PET fS, FCE Fs, CAE και CPE Μαΐου και Ιουνίου 2020 παρατείνεται έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Εξαιτίας των συνθηκών σε εξέλιξη λόγω του COVID-19, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα διεξάγουμε τις εξετάσεις Cambridge English Μαΐου-Ιουνίου 2020 σε όλες τις ήδη ανακοινωμένες ημερομηνίες. Σε κάθε περίπτωση, θα δοθεί η δυνατότητα για διεξαγωγή τους σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. Κατά το τέλος της ανωτέρω προθεσμίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα συνεργαστούμε, προκειμένου οι εξετάσεις Cambridge English να διεξαχθούν σε ημερομηνίες κατάλληλες για όλους.

Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι μπορούν μέσω του online συστήματος ORFEAS for Individual Candidates να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 23:59 της ίδιας ημέρας.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση χώρου και βάρδιας για τους μαθητές τους μέσω του online συστήματος εγγραφών ORFEAS.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/05/04 - 16:09:44

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα