Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Online διαδικασία εγγραφών για τις εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση

Από το Σεπτέμβριο 2018, οι εγγραφές για όλες τις εξετάσεις οι οποίες διεξάγονται από το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Michigan Language Assessment, Cambridge English, Hellenic American University, ETS®) θα γίνονται αποκλειστικά online.

Οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής θα υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής και θα καταβάλλουν τα εξέταστρα των μαθητών τους online, μέσω του συστήματος εγγραφών ORFEAS. Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα εγγράφονται online, μέσω του συστήματος εγγραφών ORFEAS for Individual Candidates.

Η νέα διαδικασία θα κάνει τις εγγραφές για τις εξετάσεις:

► ευκολότερες,

► γρηγορότερες,

► φιλικότερες προς τους χρήστες και

►φιλικές προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, οι αποκλειστικά online εγγραφές προσφέρουν επιπρόσθετες υπηρεσίες στους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις. Συγκεκριμένα:

  • Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και οι καθηγητές Αγγλικής έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα προγράμματα εξετάσεων και αποτελέσματα των μαθητών τους.
  • Όλοι όσοι δηλώνουν συμμετοχή στις εξετάσεις είναι σε θέση να παρακολουθούν την πορεία της εγγραφής τους από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωσή της.
  • Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι είναι σε θέση να αποθηκεύουν και να εκτυπώνουν τα προγράμματά τους και να έχουν online πρόσβαση στα αποτελέσματά τους.

Το προσωπικό του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για πληροφορίες (T: 2103680000).

Η συγκεκριμένη αλλαγή στη διαδικασία εγγραφών στις εξετάσεις είναι σύμφωνη με τους όρους της εφαρμογής του νέου νομοθετικού πλαισίου για την προστασία προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή