Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Θοδωρής Μουλός
Group CEO, GrowthRocks, Serial Entrepreneur & Investor, International Speaker

Ο Θοδωρής Μουλός έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση επιτυχημένων και επικερδών προϊόντων λογισμικού. Αυτή τη στιγμή είναι ο Group CEO δύο ανερχόμενων πολυεθνικών εταιρειών με πελάτες σε 16 χώρες: της GrowthRocks και της Viral-Loops.

Η GrowthRocks είναι ένα από τα πρώτα Growth Hacking agencies σε διεθνές επίπεδο και βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης για τον όρο "Growth Hacking agency" παγκοσμίως. Μόλις μέσα σε 3 έτη κατάφερε να εδραιώσει τις δραστηριότητές της σε 16 χώρες και με γραφεία σε πολλές από αυτές. Έχει επίσης αναπτύξει το VC-backed startup Viral Loops -μια πλατφόρμα SaaS για Referral Marketing με 40% Growth Rate κάθε μήνα.

Ο Θοδωρής πριν αφιερώσει αποκλειστικά τις δυνάμεις του στο Growth Hacking και το Viral Marketing, κατείχε διάφορες διοικητικές θέσεις ως COO, CEO, BoD σε πολυεθνικές εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδας. Μερικές από τις επιτυχίες του περιλαμβάνουν τη δημιουργία του i-docs, ενός διεθνούς προϊόντος που αφορά στη  Διαχείριση Επικοινωνίας Πελατών, και του segmatiX, ενός προϊόντος για την Αυτοματοποίηση του Marketing, το οποίο βρήκε ανταπόκριση σε σημαντικές αγορές της Ευρώπης.

Είναι επίσης συνιδρυτής και εισηγητής του Growth Hacking University, μιας εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας σειράς σεμιναρίων όπως το Growth Hacking Academy, SEO Academy, Content Marketing, Digital Design Workshops. 

Ο Θοδωρής γυρίζει όλο το κόσμο συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, γιατί αγαπά να μοιράζεται το πάθος του, τις γνώσεις του και το Growth Mindset για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και προϊόντων στον online κόσμο. Διδάσκει σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα Growth Marketing, Digital Marketing και Στρατηγικής στην Ελλάδα όσο και σε Πανεπιστήμια στο εξωτερικό, όπως στο NYU - Executive MBA, Stern School of Business, GrowthlMarketingConference.com, growthAcademy (SF). 

Έχει σπουδάσει Λογιστική, Πληροφορική και είναι κάτοχος MBA.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή