Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Project Management

ΠΑΚΕΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Μάθετε να διαχειρίζεσθε τα έργα σας αποτελεσματικά σύμφωνα με τις πιο διαδεδομένες μεθοδολογίες και πρότυπα Διαχείρισης Έργων

Πιστοποιηθείτε και αναβαθμίστε την καριέρα σας με τις πλέον έγκυρες επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

- 250+ project managers συμμετέχουν σε εκπαιδεύσεις, εκδηλώσεις και συνέδριά μας κάθε χρόνο*

- 99% επιτυχία στην ικανοποίηση πελατών*

Από βασικές αρχές διαχείρισης έργων, μέχρι και πιστοποιήσεις, επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, στις ανάγκες των έργων σας ή στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε πρακτικές γνώσεις, τεχνικές και εργαλεία που μπορείτε να εφαρμόσετε από την επόμενη μέρα και πιστοποιείστε τις δεξιότητές σας αναβαθμίζοντας άμεσα την καριέρα σας.

*έρευνα εξυπηρέτησης πελατών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης 2019-2020 

Τι περιλαμβάνει

Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας στην Διαχείριση Έργου με τις πιστοποιήσεις του Project Management Institute και της PM2 Alliance

Δώστε ισχυρό κίνητρο στους εργαζόμενούς σας και αυξήστε άμεσα την αποτελεσματικότητα των έργων και την παραγωγικότητα της επιχείρησή σας. Επιλέξτε προγράμματα κατάρτισης στην διαχείριση έργων επιτυγχάνοντας σε:  

  • στοχευμένη και άμεση βελτίωση των δεξιοτήτων του προσωπικού σας
  • οικονομία χρόνου και πόρων
  • εφαρμογή μιας ενιαίας και πρακτικής μεθοδολογίας διαχείρισης έργων
  • δημιουργία αποτελεσματικών διατμηματικών ομάδων

Συνεργαζόμαστε για πάνω από 15 χρόνια με πολλές επιχειρήσεις για την εκπαίδευση στελεχών τους σε μεθοδολογίες Project Management, για την υποστήριξη των έργων τους, αλλά και την προετοιμασία στελεχών τους για διεθνείς πιστοποιήσεις, όπως PMP, Prince2, και PM2.

Οι συνεργάτες μας, Global Business Management Consultants, είναι έμπειροι project & project portfolio managers με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε έργα όλων των κλάδων και κάθε μεγέθους. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα προγράμματα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για να υποστηρίξουν κάθε ανάγκη των έργων σας. Υποστηρίζουν νεοσύστατες αλλά και μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις (Fortune 50).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωήστε μαζί μας στο project@hau.gr

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα για τις πιστοποιήσεις του PMI και της PM2 Alliance;

Για τις πιστοποιήσεις του PMI επισκεφθειτε το:www.pmi.org

Για τις πιστοποιήσεις της PM2 Alliance επισκεφθείτε το www.pm2alliance.eu

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3680064, ή στο 210-3680907, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πιστοποιήση που ανταποκρίνεται στο δικό σας επίπεδο γνώσεων και στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Με ποιούς τρόπους προσφέρονται τα σεμινάρια και σε τί γλώσσα;

Τα σεμινάριά μας προσφέρονται online σε ζωντανές συνεδρίες αλλά και σε αίθουσα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες.  Όλα τα σεμινάρια προσφέρονται στην Αγγλική και στην Ελληνική γλώσσα, με εξαίρεση το PMP Prep Course το οποίο προσφέρεται μόνο στα Αγγλικά.

Προσφέρονται PDUs για την διατήρηση των πιστοποιήσεων του PMI;

Ναι, όλα μας τα σεμινάρια προσφέρουν PDUs. Τα PDUs είναι Professional Development Units τα οποία είναι απαραίτητα για την διατήρηση των πιστοποιήσεων του Project Management Institute.

Τα ανοικτά σεμινάρια προσφέρονται και ως ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση για επιχειρήσεις;

Ναι, όλα μας το προγράμματα μπορούν να τροποποιηθούν και να προσαρμοστουν στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες της επιχείρησή σας.

Καλέστε μας στο 210-3680907 για περισσότερες πληροφορίες.

Δίνονται εκπτώσεις έαν παρακολουθήσω παραπάνω από ένα σεμινάριο;

Ειδικές εκπτώσεις δίδονται κατά περίπτωση.  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις τρέχουσες προσφορές.

Δίδονται εκπτώσεις σε ανέργους;

Δεν υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για ανέργους, με εξαίρεση σε κάποια από τα σεμινάρια προετοιμασίας πιστοποιήσεων, τις οποίες θα δείτε στις ιστοσελίδες των συγκεκριμένων σεμιναρίων.

Εισηγητές

Στρατηγικοί εταίροι

Από το 2003, η Ελληνοαμερικανική Ένωση συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων στη Διαχείριση Έργου, Global Business Management Consultants,  η οποία προσφέρει πάνω από 30 χρόνια υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε περισσότερες από 40 χώρες και σε 14 γλώσσες.  Η GBMC είναι επίσης PMI Authorized Training Partner.

PM² Alliance: Η PM² Alliance, είναι ένα διεθνές επαγγελματικό δίκτυο επαγγελματικών που προάγει τη Ανοικτή Μεθοδολογία Διαχείρισης Έργων PM² Methodology, μέσω πιστοποιήσεων και πληρώρας εκδηλώσεων.

ΕΔΔΕ (PM-Greece). Η Ελληνοαμερικανική Ένωση στηρίζει το ΕΔΔΕ φιλοξενώντας τις εξετάσεις IPMA και εκδηλώσεις του Δικτύου.

  • GBMC logo
  • PM²Alliance-Logo

Μαρτυρίες

This training promotes structured thinking in every day work. - Corporate Quality & Safety Manager, Athens International Airport

Simple and easy to understand the different stages of Project Management and how they work. - Product Developer, COSMOTE

The training offers practical, applicable guidelines and best practices that are useful to my job. - Senior Project Manager, Alpha BankΠίσω στην αρχή