Αλλαγές και Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες για BCCE & ΑLCE

Αλλαγές και Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες για τις εξετάσεις Basic Communication Certificate in English (BCCE) και Advanced Level Certificate in English (ALCE)

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβάθμιση και παροχή νέων υπηρεσιών που θα εισαχθούν σταδιακά την επόμενη διετία (2010 – 2011) για το BCCE και το ALCE.

Οι βελτιώσεις και νέες υπηρεσίες βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα, στις σύγχρονες αρχές του Testing και του Common European Framework of Reference for Languages (CEFR), και προέκυψαν έπειτα από ανοιχτό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα, με ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής γλώσσας.
 
Οι αλλαγές ανταποκρίνονται πλήρως στις εξελισσόμενες ανάγκες των υποψηφίων BCCE και ALCE. Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες από τις σημαντικότερες αλλαγές και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής τους.
 
Νέα Δελτία Αποτελεσμάτων των υποψηφίων με χρήση κλίμακας βαθμολογίας η οποία κυμαίνεται 0-30 ανά ενότητα εξέτασης
Ιανουάριος 2010
Υπηρεσία αναβαθμολόγησης για το Writing με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επίδοση και χρήση αποσπασμάτων από την έκθεση των υποψηφίων
Ηχογράφηση όλων των προφορικών εξετάσεων ALCE και BCCE και υπηρεσία αναβαθμολόγησης για το Speaking Test ALCE και BCCE
 

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προγραμματίζει εκπαιδευτικά σεμινάρια και ειδικό υλικό προετοιμασίας για τους καθηγητές προκειμένου να υπάρξει έγκυρη και επαρκής πληροφόρηση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες υπηρεσίες και τις αλλαγές επισκεφθείτε την ειδική ψηφιακή πλατφόρμα ORFEAS (http://orfeas.hau.gr/) που η Ελληνοαμερικανική Ένωση σχεδίασε αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής γλώσσας.
Τελευταία Ενημέρωση: 2011/02/25 - 14:23:48

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα