Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Υποστήριξη προς ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών & καθηγητές

Δείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες αναλυτικά

 • Διαδραστικά σεμινάρια για καθηγητές
  Διαδραστικά σεμινάρια για ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές που εστιάζουν στις θεμελιώδεις αρχές και τις σημαντικές τεχνικές της διδασκαλίας της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
 • Εξετάσεις προσομοίωσης
  Εξετάσεις προσομοίωσης για μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις Michigan Language Assessment και Hellenic American University με ατομική αναφορά και ανάλυση απόδοσης για κάθε μαθητή.
 • Συνδυαστικές υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης
  Συνδυασμός όλων ή μέρους των παραπάνω υπηρεσιών με ειδική χρέωση
Δείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες αναλυτικά

 • Online σύστημα εγγραφών ORFEAS
  Online "πλατφόρμα" με εύκολη πλοήγηση και ασφαλή πρόσβαση που περιέχει δεδομένα (διαδικασία εγγραφών στις εξετάσεις, προσωπικά στοιχεία υποψηφίων, βαθμολογία κ.λπ.) και ποικίλο υποστηρικτικό υλικό προετοιμασίας για εξετάσεις. Το σύστημα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Ελληνοαμερικανική Ένωση  για τις ανάγκες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των καθηγητών.
 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Kέντρων Ξένων Γλωσσών
  Ομάδα στελεχών με βασική προτεραιότητα τη φιλική, ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητών.
 • Τακτική ενημέρωση
  Λίστα επικοινωνίας για επίσημη και τακτική ενημέρωση για τις εξετάσεις που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.
 • Παρουσία σε εκδηλώσεις απονομής πιστοποιητικών
  Συμμετοχή εκπροσώπου του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε εκδηλώσεις απονομής πιστοποιητικών Κέντρων Ξένων Γλωσσών κατόπιν αιτήματός τους.  
Πίσω στην αρχή