Εξετάσεις Educational Testing Service (ETS®)

Educational Testing Service (ETS®)

Από την ίδρυσή του το 1947, το ETS® προωθεί παγκοσμίως την ποιότητα και την ισοτιμία στην εκπαίδευση και δημιουργεί μεθόδους αξιολόγησης οι οποίες βασίζονται σε εντατικές έρευνες. Το ETS® αναπτύσσει, διεξάγει και βαθμολογεί περισσότερα από 50 εκατομμύρια τεστ ετησίως - όπως τα TOEFL®, TOEIC®, GRE® και οι αξιολογήσεις The Praxis Series - σε περισσότερες από 180 χώρες και 9000 τοποθεσίες παγκοσμίως. Εκτός από μεθόδους αξιολόγησης, το ETS® διεξάγει εκπαιδευτική έρευνα και μελέτες ανάλυσης και πολιτικής και αναπτύσσει ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων για την πιστοποίηση καθηγητών, την εκμάθηση της Αγγλικής και την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το ETS® απασχολεί περισσότερα από 2800 άτομα στα γραφεία του στις Η.Π.Α. και στον υπόλοιπο κόσμο. Από αυτούς, άνω των 1100 έχουν εκπαίδευση και εμπειρία στην εκπαίδευση, ψυχολογία, στατιστική, ψυχομετρία, στην επιστήμη της πληροφορικής και στις ανθρωπιστικές επιστήμες. 600 κατέχουν ανώτερους τίτλους σπουδών ενώ 250 κατέχουν διδακτορικά.

Όλα τα τεστ του ETS® ακολουθούν αυστηρά τα κριτήριά του όπως αυτά περιγράφονται στο Standards for Quality and Fairness (en). Τα συγκεκριμένα κριτήρια αποδεικνύουν τη δέσμευση του ETS® να δημιουργεί δίκαια, έγκυρα και αξιόπιστα τεστ τα oποία είναι σε θέση να δεχθούν οποιαδήποτε εντατική κριτική, είτε νομικά είτε από την κοινή γνώμη.

Δείτε επίσης:

Πώς το ETS δημιουργεί δίκαια και πλήρη τεστ και εξεταστικά θέματα.

Πώς αναπτύσσονται τα εξεταστικά θέματα.


Εξετάσεις του ETS®

Test of English for International Communication (TOEIC® Listening and Reading)

Το TOEIC® Listening and Reading απευθύνεται σε υποψηφίους που θέλουν να αποδείξουν την ικανότητά τους στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας στο καθημερινό ή εργασιακό τους περιβάλλον.  

Test of English as a Foreign Language (TOEFL®)

Το TOEFL® δημιουργήθηκε για φοιτητές ή υποψήφιους φοιτητές που ζητούν να γίνουν δεκτοί σε κολέγια και πανεπιστήμια για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές.

SAT®

Οι εξετάσεις SAT Reasoning (SAT®) και SAT Subject έχουν σχεδιαστεί για υποψήφιους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση σε προπτυχιακά προγράμματα αμερικανικών πανεπιστημίων. Οι εξετάσεις SAT® ανήκουν στο College Board, έναν μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό οργανισμό.

GRE®

Οι εξετάσεις GRE ®  χρησιμοποιούνται από προγράμματα αποφοίτων και υποτροφιών για την αξιολόγηση των σπουδαστών.

Δείτε επίσης
 
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/03/27 - 13:15:33

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα