Θερινά Τμήματα Συνομιλίας για Παιδιά και Εφήβους

Καλωσήρθατε στη νέα «υβριδική» / Flex(ible) εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Όλα τα προγράμματα μαθημάτων που αναφέρονται παρακάτω προσφέρονται σε υβριδική / Flex(ible) μορφή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες τάξεις πατήστε εδώ.

Τα καλοκαιρινά μαθήματα συνομιλίας για παιδιά και εφήβους είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να κρατήσουν οι μαθητές επαφή με την Αγγλική Γλώσσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς να νοιάζονται για εργασίες στο σπίτι, εστιάζοντας στον προφορικό λόγο.

Οι μαθητές ασκούνται στην κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου με στόχο να αποκτήσουν εφόδια για την παραγωγή προφορικού λόγου μέσω διαλόγων και συζητήσεων. Ο σκοπός των τμημάτων αυτών είναι να αποκτήσουν οι μαθητές μεγαλύτερη ευφράδεια λόγου, να γίνουν πιο επικοινωνιακοί, να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κρατήσουν επαφή με τη γλώσσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με διασκεδαστικό τρόπο.

Υπάρχουν 4 επίπεδα:

RSS

 • Talking and More 1 (Adol A-Adol B)
  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω δομημένων διαλόγων, συζητήσεων και παρουσιάσεων.
 • Talking and More 2 (Adol C-Adol D)
  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω δομημένων διαλόγων, συζητήσεων και παρουσιάσεων.
 • Talking and More 3 (Adol Pre-ECCE –ECCE)
  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω δομημένων διαλόγων, συζητήσεων και παρουσιάσεων που στοχεύουν στην εξοικείωση με τις εξετάσεις ECCE.
 • Talking and More 4 (Adol Pre-ECPE–ECPE)
  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω δομημένων διαλόγων, συζητήσεων και παρουσιάσεων που στοχεύουν στην εξοικείωση με τις εξετάσεις ECPE.
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/09/04 - 09:51:22

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

 


Πιστοποίηση

Commission on English Language Program Accreditation

Πιστοποιημένο από το ISO-9001

ISO 9001


 

Πού θα μας βρείτε

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας
Μασσαλίας 22
10680 Aθήνα
Τηλ.: 00302103680900, 00302103680947, 00302103680031
Fax: 00302122222629
Email: english@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα