Τμήματα Αγγλικών Οnline

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει τμήματα Αγγλικών online από επίπεδο Α1 έως Γ1. Για την παρακολούθηση, δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις υπολογιστή.  Χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία όπως γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και ψηφιακή κάμερα,  οι σπουδαστές, μέσω ειδικής διαδραστικής πλατφόρμας, μπορούν να κάνουν μαθήματα με έμπειρους καθηγητές. Η ψηφιακή πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί από την Cambridge University Press και αξιοποιεί την εκπαιδευτική σειρά Touchstone. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους και αποτελείται από τέσσερα γνωστικά επίπεδα όπου συνδυάζονται όλες οι δεξιότητες με έμφαση στην επικοινωνιακή χρήση της γλώσσας. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει  ενισχύσει το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της πλατφόρμας αξιοποιώντας διάφορα διαδραστικά εργαλεία, όπως  blogs, wikis, chats και video conference (τηλεδιάσκεψη) με στόχο την αμεσότερη και ενεργητικότερη συμμετοχή των σπουδαστών στο μάθημα.

 

Κάθε τμήμα περιλαμβάνει:

 • Ολοκληρωμένα μαθήματα Αγγλικών σε εικονική αίθουσα διδασκαλίας 
 • Διδασκαλία από καθηγητές Αγγλικών εξειδικευμένους στην online διδασκαλία
 • Παραγωγή προφορικού λόγου μέσω τηλεδιάσκεψης
 • Online συνεργασία με τον καθηγητή και τους συμμαθητές σας
 • Διαδραστικά εργαλεία όπως: chat, voice presentation, voice board, blog, forum και video conference
 • Τεχνική υποστήριξη

 

Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι τα ακόλουθα:

RSS

 • Αρχάριοι Online
  Μέσω της online πλατφόρμας, έρχεστε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στον προφορικού λόγο μέσω δομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους.
 • Αρχάριοι Ανώτερο Online
  Μέσω της online πλατφόρμας, έρχεστε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στον προφορικό λόγο μέσω ημιδομημένων συζητήσεων και παρουσιάσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους.
 • Μέσο Κατώτερο Online
  Μέσω της online πλατφόρμας, έρχεστε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στην παραγωγή προφορικού λόγου μέσω συζητήσεων και παρουσιάσεων και γραπτού λόγου μέσω επιστολών και εκθέσεων.
 • Μέσο Online
  Μέσω της online πλατφόρμας, έρχεστε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στην παραγωγή προφορικού λόγου μέσω συζητήσεων και παρουσιάσεων και γραπτού λόγου μέσω επιστολών και εκθέσεων.
 • Μέσο Ανώτερο Online
  Μέσω της online πλατφόρμας, έρχεστε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στην παραγωγή προφορικού λόγου ώστε να μπορείτε να μιλάτε με άνεση και αυθορμητισμό. Επίσης μπορείτε να παράγετε σαφές, λεπτομερές κείμενο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.
 • Ανώτερο Online
  Μέσω της online πλατφόρμας, έρχεστε σε επαφή με προσαρμοσμένο προφορικό και γραπτό λόγο και εξασκείστε στην παραγωγή προφορικού λόγου ώστε να μπορείτε να εκφραστείτε άνετα και αυθόρμητα. Επίσης μπορείτε να παράγετε σαφή, καλά διαρθρωμένα, λεπτομερή κείμενα για σύνθετα θέματα.
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/09/11 - 08:34:20

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

 


Πιστοποίηση

Commission on English Language Program Accreditation

Πιστοποιημένο από το ISO-9001

ISO 9001


 

Πού θα μας βρείτε

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας
Μασσαλίας 22
10680 Aθήνα
Τηλ.: 00302103680900, 00302103680947, 00302103680031
Fax: 00302122222629
Email: english@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα