Σεμινάρια Digital Marketing

Σεμινάρια digital marketing για όλα τα επίπεδα, για επιχειρηματίες και φοιτητές.

Τώρα και Online σε Live Virtual Sessions - Η ίδια εκπαιδευτική εμπειρία και στη Virtual Τάξη!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα 138+ ωρών για όσους τώρα ξεκινούν στο digital marketing, και εξειδικευμένα προγράμματα για προχωρημένους και σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις όπως:  Growth Hacking Marketing, SEO, Performance Marketing, Social Media, Content Marketing, Retention & Omnichannel marketing, Influencers Marketing κ.α..

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα και εκδηλώσεις και στο https://digital.hau.gr

Certificate in Digital Marketing

RSS

 • Certificate in Digital Marketing - ξεκινά 16 Σεπτεμβρίου 2020
  Τώρα Online σε Live Virtual Sessions το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο digital marketing με διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση. 160+ ώρες εκπαίδευσης σε εργαλεία και πρακτικές digital marketing. Σχεδιάστε ένα digital marketing plan, βελτιστοποιείστε την στρατηγική σας και τη διαφημιστική σας δαπάνη. Περιλαμβάνει προετοιμασία για την διεθνή πιστοποίηση OMCΑ.
 • Growth Hacking Academy - ξεκινά 1 Οκτωβρίου
  Από τα ελάχιστα στο κόσμο προγράμματα για προχωρημένους digital marketers, τώρα και Online σε Live Virtual Sessions. Μάθε growth hacking marketing τεχνικές, πώς θα εκμεταλλευθείς τα σύγχρονα online κανάλια, πέτυχε γρήγορη ανάπτυξη με σύμμαχο την τεχνολογία. Ένα αμιγώς τεχνικό σεμινάριο digital marketing.
 • Digital Design Workshop
  Από το χαρτί στην οθόνη. Από τα cm στα pixels. Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γραφίστας και creative professional για το design στον ψηφιακό χώρο με έμφαση στα digital elements, στη διαφήμιση και στο user experience.
 • SEO Academy
  Μάθε πως να βελτιώνεις την παρουσία της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης και κατέκτησε την αγορά, σε ένα μοναδικό hands-on SEO Marketing course.
 • Google Ads and Analytics Workshop
  40 ώρες πρακτικής σε ένα μόνο πρόγραμμα για να γνωρίσεις σε βάθος τα δύο δημοφιλέστερα εργαλεία της Google, να ξεκινήσεις δικό σου account και καμπάνιες στο Google Ads, ενώ με το Google Analytics να μετράς και να βελτιώνεις την επισκεψιμότητα, και την χρηστικότητα του site σου.
 • Content Marketing Academy
  Σκοπός μας είναι να σε κάνουμε "content machine". Σκοπός μας είναι να αντιληθείς την αξία του περιεχομένου ως στρατηγική branding και marketing για να εδραιώσεις την επιχείρησή σου, ή το προϊόν σου στην αγορά, να επικοινωνήσεις με το κοινό σου και να δημιουργήσεις πιστούς οπαδούς.
 • Retention Marketing
  Μάθε τί είναι το retention marketing, πώς να σχεδιάσεις μια στρατηγική retention marketing χρησιμοποιώντας τις πλέον δοκιμασμένες τεχνικές customer retention που χρησιμοποιούν σήμερα έμπειροι marketeers.
 • Influencers Marketing
  Μάθε πως εφαρμόζουν πρακτικές influencers marketing στο media mix τους εταιρείες-κολοσσοί αλλά και εταιρείες μικρού βεληνεκούς καθώς και τις τάσεις του 2019 στο χώρο αυτό. Μέσα από case studies μελετάμε στρατηγικές και τακτικές για το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα, τρόπους αποτίμησης και σωστού monetization.
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/06/02 - 11:36:28

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

Hellenic American Union e-learning platform

Hellenic American Union Thessaloniki


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Διεύθυνση Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα